Adverteren | Alle Campings in Nederland

Adverteren

Campings in Nederland - Adverteren

Hoe plaats ik een advertentie?
Wilt u een camping toevoegen dan klikt u rechts bovenaan op "Nog geen account?". Registreer u om een camping te plaatsen op Allecampingsinnederland.nl. U krijgt een bevestigingsmail toegestuurd met daarin uw gebruikersnaam en wachtwoord. Bent u ingelogd dan kunt u uw camping direct plaatsen. Ook wij kunnen de advertentie voor u plaatsen, neemt u dan contact op met: adverteren@allecampingsinnederland.nl.

Een advertentie aanpassen
U kunt ten alle tijden alle informatie in de advertentie aanpassen met uw eigen inloggegevens die u heeft ontvangen per e-mail na de registratie. 

De kosten
De kosten voor een vermelding van uw Camping bedragen € 250,- per jaar excl. BTW. U kunt uw advertentie zelf direct plaatsen. Aan het einde van ieder jaar word u benaderd via de mail met de vraag of u uw advertentie wilt verlengen of niet. De advertentie word niet automatisch verlengt, en verloopt na één jaar. 

Affiliate
Maakt u gebruik van een affiliate programma met meer dan 5% commissie, dan betaalt u alleen het afgesproken aantal procent per boeking. In dit geval plaatsen wij uw advertentie gratis. U hoeft ons enkel te mailen met daarin uw camping website en waar u uw affiliate programma heeft lopen naar: adverteren@allecampingsinnederland.nl 

Een advertentie, wat levert het op?
Ten eerste meer bezoekers op uw website. Wanneer u geen website heeft is dat ook geen enkel probleem u kunt uw telefoonnummer en/of e-mailadres ook vermelden in de advertentie. 

Hoe vaak is mijn advertentie bekeken?
Wanneer uw camping is geplaatst kunt u dit vinden in uw advertentie aan de rechte kant onder het kopje "Aantal keer bekeken". Het gaat hier om het aantal unieke bezoekers, in het genoemde aantal is elke bezoeker maar één keer meegeteld, ook al heeft hij uw advertentie meerdere keren bezocht.
Als u van uw eigen website de statistieken bijhoudt heeft u natuurlijk ook inzage in het exacte aantal bezoekers die van AlleCampingsinNederland.nl komen. Het aantal ligt meestal hoger, omdat niet alle bezoekers gebruik maken van de link naar uw website. Maar ook van het telefoonnummer en e-mailadres die in de vermelding staan. 

Vragen?
Voor verdere vragen kunt u altijd contact opnemen via het onderstaande e-mailadres: info@allecampingsinnederland.nl